Bevalt het?

Alsof de duvel ermee speelt: nog een verhaal over geld!

Twee keer per jaar, in juni en december, vraag ik de 6.200 lezers van De Bicker om een vrijwillige bijdrage. Om u er aan te herinneren dat die nieuwsbrief niet wordt gemaakt door een algoritme maar door een mens. Maar ook omdat ik nog van de oude stempel ben: als mensen vaak bij je stalletje komen maar niets kopen dan moet je van de markt verdwijnen. Dus … bent u bereid om met uw portemonnee te stemmen?

Voorlopig blijft de nieuwsbrief gratis en is donatie vrijwillig, maar na ruim vijf jaar bestendige waardering en keiharde cijfers – 50% open rate jaar in, jaar uit; iedere week tips voor artikelen en nuttig commentaar van deskundige lezers; regelmatig spontane fanmail – zou het best eens kunnen dat ik in het najaar naar een abonnementsvorm ga.

Als u overweegt om iets te storten, doet u dat dan vanwege het plezier dat u er de afgelopen maanden aan hebt beleefd, niet omdat u zich wilt verzekeren van toezending in de komende maanden. Het is vrijblijvend van uw kant, maar ook van de mijne: ik behoud mij het recht voor om in de zomer eens een maand de boel stil te leggen om mijn brein weer wat aan te scherpen ….

Nou, dat was een zakelijke boodschap. Reageren mag! Gewoon op ‘reply’ klikken, net als met iedere andere e-mail. En als u wilt doneren, klik dan op één van onderstaande logo’s. Bij voorbaat dank!

 

(PS: ‘Scorcio’ is de naam van de BV die De Bicker exploiteert.)