Zitten blijven!

En omdat we niet de hele dag serieus kunnen blijven, hier een afsluiter: de Universiteit van Alabama gaat studenten belonen die tot het laatste fluitsignaal in het stadion blijven waar het football team van de universiteit zijn thuiswedstrijden speelt. Kennelijk vond de coach het maar vervelend dat de vakken voor het thuispubliek niet altijd helemaal ramvol zitten. De universiteit gebruikt daarvoor de lokatie-zoeker van de app die door alle studenten wordt gebruikt.

Na-na-na-na-naah

Twitter mag maar 280 tekens lang zijn toch? Deze twitteraar heeft een manier gevonden om de complete werken van Shakespeare te verpakken in een zip, in een fotootje, die door de Twitter-politie is gekomen …..

 

Piraterij helpt – zegt Netflix

Piraten als Popcorn Time en andere torrent sites zouden bedreiging moeten zijn voor Netflix, dat geld vraagt voor de films en series. Maar Netflix zegt dat het wel plezier beleeft aan piraten, zoals bijvoorbeeld in Nederland. Baas Reed Hastings, in een interview met de Spaanse El Mundo (Netflix opent binnenkort in Spanje, dat net als Nederland veel liefhebbers van illegale downloads kent): ‘Piraterij schept een publiek dat gewend raakt aan online films bekijken. En dan komen wij met een alternatief dat simpeler en sneller is.’ Hastings heeft dat al eerder gezegd. Hij is een van de weinige uitgevers die niet verkrampt reageert op piraten.