Kogelvrij schild

Een schild van Kevlar-panelen dat uitvouwt als een origami is makkelijk mee te nemen in de auto, in 6 seconden uit te vouwen, en beschermt meerdere gebruikers. Ontwikkeld door Brigham Young U.

Baas van Spotify stroopt de mouwen op

… en dient Taylor Swift van repliek. De jongedame had haar muziek van Spotify gehaald omdat ze vond dat artiesten te weinig geld krijgen van streaming diensten. Kletskoek, zegt Daniel Ek. We hebben al twee miljard dollar royalties uitgekeerd aan musici, waarvan één miljard alleen al het afgelopen jaar. Anders waren je liedjes gejat en had je niets gezien. Een lied dat 500.000 keer wordt gestroomd, is hetzelfde als een lied dat één keer wordt gedraaid door een radiostation met een publiek van een half miljoen. Daarvoor krijgt de band nul komma niks. Op Spotify: 3.000 tot 4.000 dollar. Etc. Chapeau. Hup de ring in en onterechte kritiek goed onderbouwd pareren.

‘Gekleurde voetbalschoenen zijn een homosexuele gruwel’

world_cup_shoes_dpaGelukkig zijn er nog mensen die durven te zeggen waar het op staat. Zoals Aleksander Shumsky, een Russische priester. ‘Die roze of blauwe schoenen – dan kunnen ze net zo goed een beha aantrekken, of panties.’