Antwoord op enkele veel voorkomende – praktische – vragen

Ik krijg meer dan één Bicker – Als u De Bicker meerdere keren krijgt, kunt u een van de overtollige mailings stoppen door te klikken op ‘opzeggen’ onderaan de mail. De oorzaak is meestal dat u op meerdere verzendlijsten staat. Door opzeggen verdwijnt u van de ene lijst, maar wordt aanwezigheid op de andere lijst niet aangetast.

Ik krijg hem niet altijd – Als u De Bicker onregelmatig krijgt, kan dat komen door de spamfilter op uw computer. Meestal te verhelpen door ‘debickernieuwsbrief@gmail.com’ in te voeren in uw adressenbestand.

Ik zie elders de masthead, maar niet in mijn mail – Dat is meestal omdat uw server de afbeelding blokkeert. Dit kan meestal opgelost worden door de afzender aan uw adressenbestand toe te voegen. U kunt dus ‘debickernieuwsbrief@gmail.com’ aan uw adressen toevoegen, en kijken of het dan wel werkt.

 Tenslotte:

Als een artikel u intrigeert, kunt u de bron lezen (meestal in het Engels) door te klikken op de kop.

Vindt u een verhaal leuk en wilt u het rond-twitteren? ga dan naar de website. Daar staan onder ieder artikel drie buttons: ‘reageer’, het twitter-logo en het facebook-logo. Klik op de button van uw keuze en presto.