wetenschap • tech • gezondheid • geld

Adverteren in De Bicker

“Wij adverteren eigenlijk uitsluitend op De Bicker. Waar vind je nog plekken op het internet waar iedereen die je bereikt, dezelfde fascinatie deelt? Onze advertenties betaalden zichzelf altijd terug in aanmeldingen voor onze congressen en workshops.”

Tom de Bruyne, SUE Behavioural Design

“Wij adverteren voornamelijk in De Bicker, ongeveer en willekeurig 5 á 6 keer per maand. Welke dag dat is, hoeven we niet te checken, want dat zien we aan de al vroeg binnenkomende verzoeken om informatie, die daarna redelijk vaak omgezet worden in een belegging.”

Paul Vernooijs, Ferax Vastgoed

(verhuur aan studenten, singles en starters)

Adverteren in een nieuwsbrief is effectief: u dringt door tot de persoonlijke brievenbus van de lezers, uw doelgroep. Dat is het grote voordeel ten opzichte van andere media, die slechts passief zijn. Maar dan moet de mail wel worden geopend! Die Bicker-lezers lezen: iedere ochtend opent 52% van de abonnees de nieuwsbrief; 9% klikt door op 1 of meerdere artikelen.

KPMG, IBM, Siemens, Foreman Capital, Laaken Asset Management, Spring Associates, Legends Fund, Baarsma Wine Group, SUE Behavioural Design, Ferax Vastgoed en Philipse & Co. gingen u voor.

Meer weten? mail debickernieuwsbrief@gmail.com

Abonneer De Bicker

Vul hieronder uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief
jamie@example.com
Abonneer