wetenschap • tech • gezondheid • geld

BICKER BRAIN SESSION – sterk in prijs verlaagd!

BICKER BRAIN SESSION - sterk in prijs verlaagd!

In overleg met de ambassadeur heb ik besloten om deze bijeenkomst geheel gratis aan u aan te bieden. Alleen de kosten van de lunch en de zaal worden in rekening gebracht. Rekent u op €40 per persoon, als het minder is gaat de prijs omlaag. Wat let u nog, om in besloten kring een briefing te ontvangen van mr Henne Schuwer, Ambassadeur van Nederland in de VS?

Recht vanuit het hart van Washington, over de staat van het land onder president Trump. Exclusief voor Bicker-lezers en introducé’s, en off the record. Chatham House Rule: de informatie van Schuwer mag gebruikt worden maar hij mag nooit als bron genoemd worden. Schuwer staat er om bekend dat hij geen blad voor de mond neemt. Er zal ruim gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

Maandag 23 oktober 12:00 – 14:30 in Den Haag (lokatie wordt nader bekend, hangt af van de opkomst).

Toegang inclusief lunch: richtprijs €40 per persoon.

Aanmelden: reageer op deze mail en u ontvangt instructies. (Als u zich al heeft aangemeld, hetzij door te antwoorden op de mail of door het nvullen van ‘reageer,’ maakt u zich geen zorgen: uw mailadres is genoteerd en u ontvangt tijdig bericht over de exacte locatie.)

Abonneer De Bicker

Vul hieronder uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief
jamie@example.com
Abonneer