wetenschap • tech • gezondheid • geld

10 jaar!

De Bicker, anno 2013

Deze week viert de Bicker zijn tiende verjaardag! Dank u wel. Meer dan 6.000 'Bickers' in die tijd verzonden. Allemaal terug te vinden in het archief op de website. Al jarenlang 6.400 abonnees.

Die afgelopen jaren heb ik u telkens om vrijwillige donaties gevraagd, om de boel draaiende te houden. Dat was een onbezorgde periode van vrijheid, blijheid. Voor u, en voor mij. U hebt tien jaar lang de tijd gehad om te kijken of u deze nieuwsbrief de moeite waard vindt. En tot mijn grote vreugde ziet het er naar uit dat het antwoord voor een groot aantal onder u 'ja' is. Iedere mail wordt door 50% of meer van de ontvangers geopend; de engagement rate (het percentage lezers dat regelmatig de mail leest) is 70%.

Dus komend jaar gaan we er een grote-mensenbedrijf van maken. Overstappen van een donatie- naar een betaalmodel. Per 1 januari 2024 gaat deze nieuwsbrief alleen nog naar betalende abonnees. Het aller-, allermooiste verjaardagscadeau dat u mij kunt geven is ... een abonnement afsluiten. Helemaal onderaan deze mail is de link.

Michiel Bicker Caarten

Abonneer De Bicker

Vul hieronder uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief
jamie@example.com
Abonneer