Als je je ex niet meer wilt zien

Facebook experimenteert nu met instellingen waarmee je je ex – of andere vervelende mensen – kunt uitsluiten, zonder ze meteen te ‘unfrienden.’ Als je de instelling ‘relatie’ verandert, krijg je opties. De naam wordt niet meer gesuggereerd als je een bericht opstelt. Posts verschijnen niet meer in de nieuwsstroom.