wetenschap • tech • gezondheid • geld

De Bicker – zegt het voort!

Beleeft u plezier aan uw dagelijkse dosis Bickers? Steekt u er wat van op? Moet u er om lachen? Misschien kent u mensen in uw omgeving die u een plezier zou doen met een abonnement –  collega’s, klanten? Vrienden? Kinderen, ouders?

Wie vier e-mailadressen stuurt krijgt van mij deze draagbare oplader, ‘De Stecker’, thuisgestuurd.

Laad hem met de bijgeleverde USB-kabel; gebruik hem onderweg om telefoon of tablet bij te laden op plekken waar geen stopcontact voorhanden is – in de trein, het vliegtuig of op het platteland.

In slechts acht maanden hebben al 4.200 mensen zich geabonneerd op De Bicker. Iedere dag komen er nieuwe bij. De reacties van lezers zijn lovend en volgens de Volkskrant is De Bicker ‘een van de beste, leukste en interessantste’ nieuwsbrieven uit binnen- of buitenland. Help De Bicker verder te groeien! Stuur mij een mail (simpel, gewoon antwoorden op deze nieuwsbrief) met vier e-mail adressen en het adres waar u De Stecker bezorgd wilt krijgen.

Specs:

Compacte 2200mAh lithium batterij in lichtgewicht aluminium huls. De USB output met 5V/800mA is geschikt voor iedere mobiele telefoon.

Abonneer De Bicker

Vul hieronder uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief
jamie@example.com
Abonneer