Gebruik mij!

De nieuwsbrief is het vehikel waarmee ik regelmatig bij u op bezoek kom. Maar er ligt een website onder: www.debicker.eu. Daar worden de artikelen gemaakt – is nu eenmaal makkelijker in WordPress – en bewaard. Als u ooit zich afvraagt of u nog op de verzendlijst staat, kunt u op de website zien of u iets gemist hebt.

Nog fijner: die website heeft inmiddels een archief van ruim 6.000 artikelen. Die zijn op steekwoord te doorzoeken en dat werkt voortreffelijk. Ik gebruik het zelf steeds vaker.

Hoe komt u daar? Bijvoorbeeld door op de ‘masthead’ van de nieuwsbrief te klikken. Of de URL in te voeren in uw zoekmachine.

Op de website vindt u ook een hele lijst loftuitingen van lezers, onder het tabje ‘Over De Bicker’ -> recensies. Rechtsboven op de home page.

En het is ook de rustplaats van de tot nu toe enige podcast serie die ik maakte: ‘Dit kan niet goed gaan,’ best wel een duidelijk verhaal in vijf delen over de enorme en groeiende schuldenberg van de rijke landen. Ook nuttig nu de rente snel omhoog gaat en monetair beleid kantelt. Klik op één van de icoontjes voor Spotify, BNR of Apple.

Abonneer op De Bicker

Vul hieronder uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief
jamie@example.com
Abonneer op