Why We Sleep

Mathijs Seegers schrijft: Dank voor de nieuwsbrieven, ik lees ze altijd met veel plezier en van het nieuwe boeken item ben ik nu al fan. Growing a revolution staat al klaar in mijn e-reader. Ik haal ook altijd een paar boekentips uit de halfjaarlijkse lijstjes van Bill Gates. Deze winter stond daar ook ‘Why we sleep’ in, van Matthew Walker.Ik ben van mening dat dit boek nog wel wat aanbeveling verdient. Een steengoed boek over alle mentale en fysieke processen die geholpen zijn met goede nachtrust en de implicaties van slechte slaap op individu en samenleving. Leren, trainen, sociaal gedrag, veel ziektes en psychische klachten hebben een hele duidelijke link met minder slaap en toch heerst er vaak een mentaliteit van ‘ik slaap wel als ik dood ben’. In het kader van goede voornemens in het nieuwe jaar vind ik dit boek een echte aanrader.

Abonneer op De Bicker

Vul hieronder uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief
jamie@example.com
Abonneer op